Automatizálás

Mi sem kívánhatjuk Öntől, hogy uszodagépésszé képezze magát. Annak ellenére, hogy az uszodagépészet egy külön szakma, olyan eszközrendszert adunk az Ön kezébe, amely lehetővé teszi, hogy minimális ismeretekkel ugyanolyan könnyen és természetesen kezelje uszodáját, wellness berendezését, mintha autójával tenné mindezt.

Nem válhat rabszolgájává saját medencéjének!

Wellness létesítményének

Teljeskörű automatizálásával lehetõvé tesszük, hogy műszaki kezelõszemélyzet nélkül üzemeltethesse berendezéseit. A teljes műszaki felügyeletet cégünk távfelügyelet formájában látja el. A szükséges karbantartási és javítási munkákat jól képzett szakembereink végzik el az állandó kezelõszemélyzetnél kedvezõbb költségekkel. Automatikus rendszereink Önnek a nyugalmat, wellness létesítményeinek a kiemelt megbízhatóságot garantálják!

Automatizálás alá bevont feladatok:

  • Hőfok mérés-szabályzás
  • Vízszint mérés-szabályzás
  • Vízforgatás szabályzás
  • Vegyszerszint mérés-szabályzás
  • Szűrőrendszer tisztítás
  • Élményelemek vezérlése
automaztizálás
automaztizálás

Távfelügyelet

A rendszert jól ismerő, tapasztalt szakemberek interneten keresztül ellenőrzik a folyamatokat. Rendellenesség esetén interneten keresztül azonnali beavatkozás, kármegelőzés lehetséges.

Szakemberek helyszínen ellátják azokat a szükséges feladatokat, melyek a távfelügyelet lehetőségeivel felderítésre kerülnek.

Wellnesslétesítménye az átadást követően nem marad magára, az esetleges rendellenességek már akkor feltárásra kerülnek, amikor még hibás működést nem eredményeznek, ezzel is biztosítva a kifogástalan működés lehetőségét.

KÉRJEN AJÁNLATOT

Vegye fel velünk a kapcsolatot.