Masszázs kádak, masszázsmedencék

Rendszereink összehasonlítása

Masszázsmedencék (Jakuzzik)

Teljeskörű automatizálásával lehetővé tesszük, hogy műszaki kezelőszemélyzet nélkül üzemeltethesse berendezéseit. A teljes műszaki felügyeletet cégünk távfelügyelet formájában látja el. A szükséges karbantartási és javítási munkákat jól képzett szakembereink végzik el az állandó kezelõszemélyzetnél kedvezõbb költségekkel. Automatikus rendszereink Önnek a nyugalmat, wellness létesítményeinek a kiemelt megbízhatóságot garantálják!

Masszásmedence megoldásaink

50 vizes-levegős fúvóka, 12 levegős fúvóka, a medence közepéből feltörő gejzír, lábmasszírozó fúvókák, a szuperkényelmes fejpárnák, a vállak fölé benyúló váll- és nyakmasszázs fúvókák kivételes élményt és relaxációt biztosítanak. A beépített Ózonos fertõtlenítõt, az aromaterápiát és a szabadon választható burkolatot az alapár tartalmazza.

2-4 személyes kádak
4-6 személyes kádak
7-8 személyes kádak

A masszázsmedencék az elképzelhetõ legjobb hidroterápiás rendszerrel kényeztetik Önt. Ön határozhatja meg a beépített befúvó fejek típusát és darabszámát. Beállíthat lágyan relaxáló csörgedezést, mérsékelten maszírozó vízsugarat, vagy pulzáló zuhatagot a fájó, fáradt izmaira irányítva. Átülhet másik helyre, ahol más típusú terápiát élvezhet, átteheti a cserélhető befúvó helyeket az Ön kedvenc helyére.

Burkolatát tekintve más, mint az akril masszázsmedencék. Egyedi tervezés alapján készülnek. Monolit vasbeton szerkezettel, és üvegmozaik burkolattal. Itt is mint az úszómedencénknél, lehet süllyesztett víztükrű, illetve feszített víztükrű a medence, az utóbbinak nagyobb a helyigénye. Mérete, formája és gépészete egyedi igény alapján alakítható. Szűrése homokszűrő berendezéssel történik, vegyszerezése automat.

Az emberiség több ezer éve ismeri a vízmasszázs jótékony hatását.
A folyamatos masszírozástól a bőr ruganyossá válik, ezáltal csökken a narancsbőr (cellulitisz) kialakulásának esélye. Intenzívebbé válik a vérkeringés, elernyednek az izmok, megszűnnek a görcsök, csökken a feszültség az idegrendszerben. Megelőzi a visszér kialakulását. Enyhíti a reumatikus fájdalmakat, hát-és derékfájást.
Aromaterápiás illatanyagokat is lehet a vízbe juttatni. Fényterápiás rendszerű masszázsmedence is kapható.

masszázskád

Masszázskád

Ez egy fémkereten elhelyezett műanyagból készült, merevített kád, mely ergonómiai és helymegfelelési szempontoknak megfelelően kerül kialakításra. Az esetek többségében, az adott helyre szabott méretű és formájú kádat biztosan találunk. Az egész szerkezet rezgéselnyelő lábakon áll, mivel működése során rezgések keletkeznek. A fémes szerkezet tartja az elektromos motorral ellátott szivattyút, transzformátort, villamosvezérlőt, és a kompresszort.

Használata előtt 36-40 C fokos hőmérsékletű vízzel kell megtölteni. Amint a vízszintérzékelőt eléri a víz szintje, a hidromasszázs funkció már működtethető is. A víznélküli működtetés költséges szerelési feladatot eredményez.

A kád falában elhelyezett befúvók fixen vannak rögzítve, így helyzetük nem változtatható. A masszázssugár ezeken keresztül irányítható a kezelendő testfelületre. Fontos, hogy a sugár ferde irányból közelítse meg a kezelendő felületet. Van olyan befúvó mely az adott testrészt felületi részét masszírozzák, de van, amely a mély szöveteket és az izmokat masszírozzák. A kád kialakítása biztosítja a helyes és kényelmes testtartást. A befúvók általában a hátra, gerincre, talpra, derékra, és csípőre irányulnak, így ezeket masszírozzák.

A szivattyú működése során a kádban lévő vizet mozgatja: elszívja a szívócsonkon keresztül, és a befúvókon keresztül irányítja a kezelendő felületre. Így vízhez levegő is vegyül a masszázs során. A folyamatot elektromos vezérlő irányítja, mely a kád oldalán lévő vízálló kezelőfelülettel irányítható.
Kifejezetten beltéri kádak, így a fűtésről nem gondoskodik.

A fürdőzés után a lefolyón keresztül lehet leengedni a vizet. Ezekhez a kádakhoz megfelelően kifejlesztett tisztító és fertőtlenítő folyadékok állnak rendelkezésünkre. Különböző tartókkal, fejtámaszokkal és ülőkékkel rendelkezhet. Különböző színekben és formákban kapható.

Élményelemek

A masszázsmedencékben, élménymedencékben leggyakrabban alkalmazott élményelemek általánosan inox anyagú sok esetben egyedi gyártású berendezések:

 • Masszázsbefúvó
 • Talp-, vádli-, derék-, hát-, váll- és nyakmasszázs
 • Buzgár
 • Gejzír
 • Pezsgetés (padló, ülőlap, fekpad)
 • Nyakzuhany
 • Vízköpő
 • Vízkés
 • Zuhatag
 • Vizgomba
 • Vízernyő
Ügyfél igénye szerint rendelhető.
élményelemek

Élményelemek

A masszázsmedencékben, élménymedencékben leggyakrabban alkalmazott élményelemek általánosan inox anyagú sok esetben egyedi gyártású berendezések:

KÉRJEN AJÁNLATOT

Vegye fel velünk a kapcsolatot.